SOLUBLE POP UP SB 8-10MM 20G-MAĎARSKO

Kód: 172910 172905 172904 172902 172903 172901 172907 172906 172908 Zvolte variantu
Neohodnoceno
115 Kč 95,04 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Skladem (>5 ks) Zvolte variantu
Příchuť
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
31.12.2024 31.12.2024 31.12.2024 31.12.2024 31.12.2024 31.12.2024 31.12.2024 31.12.2024 31.12.2024 Zvolte variantu

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při objednávce nad 1 000,-Kč/89,-Eur máte od nás vždy dopravu zdarma!
Vše máme skladem
Vše máme skladem
Veškeré produkty skladem ihned k odeslání

Detailní popis produktu

Plovoucí rozpustný boilies s vynikajícím vztlakem, celkovou prochuceností a probarvením - které při kontaktu s vodou začne vytvářet barevný mrak okolo nástrahy a pomalu se rozpouštět a uvolňovat drobné částečky.

 

Základní informace:

Plovoucí rozpustný boilies s vynikajícím vztlakem, celkovou prochuceností a probarvením - které při kontaktu s vodou začne vytvářet barevný mrak okolo nástrahy. Díky 100% probarvení a prochucení získáváte nástrahu, která bude postupným uvolňováním aróma a barevného mraku dlouho atraktivní.

Parametry a specifikace:
  • Balení 20g
  • Při navlékání jehlou nepraská - není nutné předvrtávat
  • Každé balení obsahuje dvě velikosti boilies se stejným aroma.
  • V  každém balení jsou vždy dvě velikosti nástrah stejné chutě i vůně (8 a 10 mm
  • TIP: Díky skvělým plovoucím vlastnostem doporučujeme i k lovu metodou ZIG - RIG.

    TIP: Použijte k nadlehčení klasického boilies nebo pelet.

    TIP: Pro větší atraktivitu doporučujeme použít tasty smoke spray nebo smoke spray.

    TIP: Ideální také pro method feeder

    TIP: Máte rádi rychlovýměnnou akci nástrah? Použijte trn na nástrahy!

    UPOZORNĚNÍDlouhodobější dipování či předmáčení v dipu či aromatu/boosteru může snížit vztlak.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: